Glasmästare Solna

Allt inom glas

Glasmästeri

Om du har behov av nya fönster, vill ha ett uterum eller om du gärna vill ha en ny duschvägg för att fräscha upp badrummet ska du vända dig till oss på AA Glas i Solna. Vi är en firma som arbetar med glasmästeri och även med applikationer i plast. Vi riktar oss både till privatpersoner och företagskunder och kan hjälpa till med allt från mindre inredningsdetaljer till större entreprenader med fönsterbyte i stora fastigheter.

Vi hjälper dig att få den glaslösning du behöver och vi står gärna till tjänst med att ge förslag på vad man kan göra i olika utrymmen. Glas ger stor valfrihet så det går att göra mycket mer än vad man först tror. 

Alla kan ha nytta av ett uterum. Det är ett bra sätt att få lite extra ljus under de mörka månaderna och ett uterum ökar definitivt värdet på din fastighet. 

Ljust och inbjudande med glasfasad

Glas har även blivit ett vanligare material att använda på fasader. Ett kontor kan bli väldigt ljust och trevligt med glasfasad och ett atrium gör en entré eller övervåningen i en byggnad ljusare. Vare sig det handlar om nyritad arkitektur eller om modifiering av ett existerande hus så kan vi hjälpa dig. Vi levererar förstås material av högsta kvalitet och kan utföra lösningar med profil av aluminium, plast, trä eller helt profillöst.

Kök och badrum

Badrum och kök är två rum i hus där glas gärna kan användas då det är väldigt lättstädat och slitstarkt. En unik rumsavdelare av glas kan skapa åtskilda utrymmen, utan att man behöver bygga in en tjock vägg. Det kan vara bra för den med en lägenhet med stora öppna ytor som man vill dela av. Det går också att få skjutbara glaspartier så att man kan öppna och stänga efter behov.

Glas kan även användas för att skapa inredningsdetaljer eller delar av möbler. Hyllplan av glas eller en glasskiva till ett bord, speciellt utformad utifrån din egen smak, kan skapa ett unikt möbelstycke som ingen annan har.

Renovera eller byta fönster?

Fönsterbyten är förstås det som är vanligast inom glasmästeri. Det är lätt hänt att en ruta går sönder och måste bytas ut och förr eller senare måste fönstren i både privatbostäder och hyreshus renoveras eller bytas ut. Vi kan göra renoveringar i vår verkstad eller erbjuda lösningar med helt nya profiler, exempelvis av PVC eller aluminium. De hjälper huset att behålla värmen bättre, vilket minskar uppvärmningskostnaderna.

Övriga tjänster

Utöver glasarbeten arbetar vi även med plast av olika typ och kan göra allt från små montrar och hyllor till butiksskyltar och tak till altaner. Om du har fått ett stenskott på bilrutan kan vi hjälpa dig att laga det eller byta ut rutan. Vi jobbar med alla bilmärken och kan även stöldskyddsmärka rutor.

Inramning av olika slag utför vi också i vår verkstad. Om du har en bild eller målning som du vill ha en unik ram till som är utformad för att passa in just hos dig ska du vända dig till oss.

Kontakta därför AA Glas när du behöver en glasmästare i Solna. Du hittar oss på Repslagarevägen i Solna och vi arbetar mot hela Stockholmsområdet via våra tre filialer.

Vi erbjuder det mesta inom glas, från inredningsdetaljer till bilglas och fönsterbyten